måndag 28 april 2008

Exakt


Åtminstone i Stockholmsområdet har det dykt upp affischer från fackförbundet Sekos nya kampanj. Äntligen ett fackförbund som både kan ta strid mot privatiseringsidiotin och kommunicera det intelligent!

6 kommentarer:

Elisabeth Biström Risslén sa...

Kampanjen finns här i Umeå också. Mkt bra!

Anonym sa...

SEKO bästa förbundet

Patrik Renfors sa...

Hej Aron, apropå tåg och motstånd mot privatiseringar. Så är vissa delar av trondheimsmodellen på gång att bli verklighet i Oxelösund.

I ABF:s styrelse har vi planer på att plagiera Östergötlands modell som heter Återtåget som är en Kampanj av LO och SAP. Men det finns vissa skillnader i Oxelösund. Här talas det om att vi gemensamt i hela arbetarrörelsen ska ilandsätta detta projekt.

Vi har nu två år i rad firat ett gemensamt första maj. LO, (S), (v) och ABF. Vi ska bygga vidare på det i ABF med fack och partier, där hela arbetarrörelsen ska pressa tillbaka borgarna från makten i Sörmlands landsting och regeringen. (Oxelösund har fortfarande ett rött styre.)

Vi har det första styrelsemötet med ABF på onsdag, med den nya styrelsen. Där ska vi ta upp den här med återtåget. Jag undrar om du kan tänka dig att föreläsa på något av de mötena som kommer att bli under året, för att föra dem ännu mer i rätt vänsterfåra?

Aron Etzler sa...

Jomän visst!

Anonym sa...

kort från holland vad snyggt Bluffkampanjer
Roberth Ström

Aron Etzler sa...

Ja, Roberth. Tänk att man får manipulera bilder! Vart är världen på väg? Med Sekokampanjen har vi snabbt fått vår första reklamkritiska rörelse någonsin från höger. Jag väntar med spänning på att de ger sig på McDonalds bilder på hamburgare, idealiserade bilder av bilkörning och begreppet "det nya arbetarpartiet".