fredag 4 juli 2008

Om Fagersta i Flamman


I veckans Flamman finns ett stort reportage från det mytomspunna Fagersta, där vänsterpartiet har 58 procent. Kanske läsning som förvånar en del, men jag tyckte att det var intressanta saker de hade att komma med. Det är inte kommunalpolitiken som ligger bakom det interna grälet med resten av vänsterpartiet.

Det har sagts mig att korrekturläsningen varit extremt dålig under sommaren - som om jag inte visste det, det är ju jag som stått för den - men om ni står ut med ett eller annat stavfel finns de tre artiklarna om Fagersta här, här, och här.

I veckans nummer finns också en artikel om konsekvensen av public service-utredningen: utsvältning av Sveriges Radio. Nu börjar det bli allvar. Det är hög tid för radiovänner att mobilisera.

Förra veckan kom tidningen upp sent på nätet, flera har redan kommenterat ledaren om Caesar (vars namn är konsekvent felstavat i hela artikeln). Här är den för er som missat.

2 kommentarer:

Gustav sa...

Tänk vad några öl kan göra för klasskampen Aron.

Ledaren förra veckan, var klockren och bra!

mona olsson sa...

Skriv gärna om Finspång också som nu går i Fagerstas fotspår. Spännande tider när betongdemokraterna faller på gamla bruksorter....

/mona olsson, norrköping